Pentru că frumusețea este relativă, iar standardele de frumusețe s-au tot schimbat de-a lungul timpului, chirurgia estetică a devenit un instrument prin care fiecare dintre noi avem posibilitatea de a ne reconfigura trăsăturile și de a ne reinventa. Trăim într-o societate care pune preț pe ambalaj, pe felul în care arătam, de aceea fiecare operație estetică, fiecare modificare pe care ne-o dorim, aduce cu sine mai mult decât transformare fizică, devenim mai încrezători și ne redobândim stima de sine.

Chirurgie Estetică și Operații Estetice de Încredere | Doctor Mujdaba

Dacă îți dorești un partener de încredere în drumul tău către schimbare și frumusețe, Dr. Mujdaba este persoana pe care o cauți!

La cabinetul doctorului Mujdaba îți oferim servicii de chirurgie estetică și operații estetice de încredere, ducând actul medical la nivel de artă pentru pacienții care ne trec pragul! Avem o experiență de 7 ani în acest domeniu, lucrăm într-o unitate acreditată și utilizăm tehnologii de ultimă generație și metode inovatoare.

 Procedurile sunt individualizate pentru ca rezultate obținute să aibă un aspect natural, plăcut și să se potrivească cu imaginea de ansamblu a pacientului. Pentru noi sunt importante nevoile și așteptările fiecărei persoane, de aceea tratăm cu empatie și seriozitate fiecare caz, iar colaborarea nu se încheie la finalul intervențiilor, ci este una pe termen lung.

Când să apelezi la chirurgie estetică profesională în București

Dorința de a apela la chirurgie estetică profesională este una personală și poate fi determinată de mai mulți factori, interni sau externi. Iată câteva dintre situațiile în care oamenii decid să recurgă la astfel de proceduri:

 • Insatisfacție personală – Când nemulțumirea cu privire la un aspect al corpului sau feței afectează încrederea și stima de sine.
 • Condiții medicale – Necesitatea reconstrucției după mastectomie sau corectarea unor defecte congenitale.
 • Îmbătrânirea – Când se dorește încetinirea procesului de îmbătrânire, se intervine asupra ridurilor, pielii lăsate și modificările conturului facial.
 • Accidente sau traume: Când este necesară restaurarea aspectului în urma unor accidente sau traume care au lăsat cicatrici, deformări sau alte modificări fizice.
 • Impactul psihologic: Când aspectul fizic provoacă stres, anxietate sau depresie.

Indiferent care sunt motivele pentru care te decizi să apelezi la chirurgie estetică profesională în București, programează-te pentru un consult de la dr. Mujdaba și veți găsi împreună soluția optimă pentru tine!

Ce presupune o operație estetică?

O operație estetică are ca scop modificarea, restaurarea sau îmbunătățirea aspectului fizic al unei persoane. Aceasta poate cuprinde o gamă largă de intervenții, de la chirurgie plastică, care adresează deformările sau imperfecțiunile, până la proceduri minim-invazive pentru îmbunătățirea esteticii.

Este un proces complex care implică mai mulți pași:

 • Consultul inițial: Ca la orice altă procedură, este nevoie de un consult inițial pentru a discuta opțiunile disponibile, riscurile, costurile, dar și dorințele și așteptările tale. Tot în timpul acestui pas se va evalua și eligibilitatea pentru operație, în funcție de starea ta de sănătate generală.
 • Planificarea procedurii: După consult, chirurgul va elabora un plan personalizat, care va include toate detaliile.
 • Procedura chirurgicală propriu-zisă: Se administrează anestezie (locală, regională sau generală), se efectuează inciziile, remodelările, și apoi se închid inciziile.
 • Recuperarea: Perioada de recuperare variază în funcție de tipul de intervenție. Medicul îți va da recomandări postoperatorii și vor fi necesare vizite periodice pentru monitorizarea vindecării și tratarea eventualelor complicații. 
 • Evaluarea rezultatelor: După vindecarea completă se pot evalua rezultatele, gradul tău de satisfacție și se pot planifica următoarele proceduri, dacă va fi nevoie.

Operații Estetice realizate de Dr. Mujdaba – Experiență și Competență în Chirurgia Estetică

Dr. Mujdaba a realizat o varietate de operații estetice, având experiență în chirurgia feței, siluetei, sânului și zonei intime. Cu o abordare holistica și o atenție deosebită la detalii, el vizează obținerea unor rezultate naturale și armonioase. Experiența și competența acumulate îi permit să înțeleagă nevoile individuale ale fiecărui pacient și să creeze soluții estetice personalizate.

În cabinetul nostru, tu ești important, iar siguranța ta este prioritară. Procedurile sunt efectuate respectând toate normele de igienă și siguranță, iar echipa se perfecționează constant pentru a ține pasul cu noile tehnologii.

Pe lângă aspectele medicale, echipa dr. Mujdaba acordă o atenție sporită laturii umane, vei fi primit cu căldură, empatie și te vom ghida pe parcursul întregului proces de transformare.

Nu mai sta pe gânduri, programează-te la dr. Mujdaba și bucură-te de experiența și competența echipei noastre.

Servicii de Chirurgie Estetică

Serviciile de chirurgie estetică cele mai frecvent solicitate de pacienții care ajung la dr. Mujdaba sunt:

 • Rinoplastie estetică – Poate corecta o varietate de imperfecțiuni prin modificarea formei și dimensiunii nasului, îmbunătățind proporțiile și armonia feței. 
 • Augmentare mamară – Este una dintre cele mai populare alegeri ale femeilor pentru obținerea unui aspect mai generos, mai plin și mai simetric al sânilor. 
 • Abdominoplastie – Se elimină excesului de piele sau grăsime de pe abdomen și se strâng mușchii abdominali, rezultând un abdomen mai plat, mai tonifiat și o siluetă mai bine conturată.
 • Lipoaspirație – Oferă un aspect mai suplu și mai armonios prin eliminarea depozitelor de grăsime de pe diferite zone ale corpului (abdomen, coapse, brațe sau bărbie).
 • Blefaroplastie – Se elimină excesului de piele, grăsime și țesut muscular corectând aspectul pleoapelor și îmbunătățind câmpul vizual.
 • Lifting facial –  Are ca scop restabilirea conturului facial și întinerirea prin reducerea semnelor de îmbătrânire de pe față și gât, prin strângerea pielii și a țesuturilor subiacente.

Păreri și experiențe ale pacienților noștri

Indiferent de procedura estetică pentru care au optat, datorită dr. Mujdaba și echipei, pacienții au avut rezultate spectaculoase, experiența din cabinet a fost una de 5 stele.

Recomandări și sfaturi pentru pacienți

Decizia de a opta pentru o operație estetică este una destul de dificilă și trebuie luată în cunoștință de cauză! Înainte de a spune ”DA, mă operez” trebuie să te informezi bine cu privire la tot procesul prin care va trebui să treci, la riscuri, complicații și să te asiguri că îți dorești cu adevărat această schimbare. Iată câteva sfaturi și recomandări care îți pot fi de folos:

 • Citește despre procedura dorită, riscurile, beneficiile și alternativele acesteia. Accesează resurse de încredere, cum ar fi site-uri medicale reputate, articole științifice și forumuri de discuții cu păreri ale pacienților.
 • Cercetează acreditările, recenziile și alege un estetician calificat și cu experiență, dr. Mujdaba poate fi alternativa pe care o cauți
 • Mergi la consultul inițial, împărtășește istoricul medical și discută deschis cu medicul despre dorințele și nevoile tale.
 • Stabilește așteptări realiste și discută-le cu chirurgul
 • Fii conștient că orice procedură are riscurile și complicațiile sale, ține cont de ele și de sfaturile chirurgului.
 • Asigură-te că înțelegi și ești pregătit pentru o perioada de recuperare. Respectă indicațiile medicale, ia medicamentele prescrise și menține un stil de viață sănătos.
 • Ia în calcul costurile totale ale procedurii, inclusiv consultațiile post-operatorii,  medicamentele și asigură-te că poți face această investiție.
 • Ascultă-ți intuiția și nu te grăbi în luarea deciziei. Discută cu cei dragi despre decizie, iar dacă ești în dubiu nu ezita să cei încă o opinie medicală.
 • Asigură-te că faci această intervenție pentru că îți dorești tu, nu pentru că îți impune societatea sau altcineva.

Întrebări frecvente despre Chirurgia Estetică

Cei mai mulți pacienți au o mulțime de întrebări atunci când vin în cabinet, de aceea îți răspundem deja la câteva dintre cele mai frecvente:

1. Procedurile sunt dureroase?

Nivelul de disconfort sau durere depinde de procedura efectuată și de pragul dureros individual. În timpul procedurii vei fi anesteziat și nu vei simți nimic, iar ulterior, pentru a gestiona durerea medicul va prescrie medicamente analgezice.

2. Cât timp durează recuperarea după o operație estetică?

Depinde de tipul de intervenție și de organismul fiecărei persoane. În timp ce unele proceduri necesită doar câteva zile de convalescență, altele pot necesita săptămâni sau chiar luni.

3. Când pot vedea rezultatele finale?

Rezultatele operației pot fi vizibile imediat, dar adesea, umflături și vânătăile le pot masca. În funcție de procedură, poate fi necesar un interval de la câteva săptămâni la câteva luni pentru a vedea rezultatele finale.

4. Se pot combina mai multe proceduri într-o singură intervenție?

Da, uneori se pot combina mai multe proceduri pentru a reduce timpul total de recuperare și pentru a obține rezultate mai armonioase. Decizia va fi luată împreună cu medicul, în funcție de mai mulți factori, dorințele tale, dar și starea generală de sănătate.

5. Care sunt riscurile chirurgiei estetice?

Cele mai frecvente riscuri, sunt cele la care ești supus în cazul oricărei intervenții chirurgicale și anume infecții, sângerări, cicatrizare inestetică și reacții la anestezie. Medicul te va informa cu privire la toate riscurile, în funcție de procedura pentru care optezi.

Te așteptăm în cabinetul dr. Mujdaba pentru mai multe discuții adaptate situației tale specifice! Programează-te acum și fă primul pas spre atingerea obiectivelor tale!

Chirurgia fetei

Chirurgia sanului

Chirurgia siluetei

Chirurgia zonei intime