DESPRE

Doctor Mujdaba

Sunt dr. Mujdaba, absolvent al facultății de medicină din București. Domeniul meu de activitate este chirurgia estetică și plastică.

Cu o experiență de 5 ani în domeniul chirurgiei estetice, ofer cele mai recente servicii chirurgicale și non-chirurgicale într-o unitate chirurgicală acreditată. În efectuarea procedurilor de chirurgie estetică, mă concentrez pe crearea celor mai plăcute rezultate din punct de vedere estetic, cu aspect natural și cu bun gust, bazate pe anatomia unică a pacientului individual.

Dincolo de obținerea celor mai plăcute rezultate cu aspect natural, gestionez fiecare detaliu al experienței pacientului, cu toate procedurile critice de sănătate și siguranță menținute riguros.

Construiesc și onorez o relație de încredere cu fiecare dintre pacienții mei și mă străduiesc să le ofer un nivel de îngrijire, siguranță și rezultate care depășesc așteptările lor.

Mi-am câștigat o reputație de excelență în tehnicile și rezultatele chirurgiei estetice, cu multe recomandări personale de la pacienți care au beneficiat de serviciile mele. Scopul meu principal este de a îmbunătăți viața fiecărui pacient.

Apreciez că aveți opțiuni atunci când alegeți un medic de chirurgie estetică. Scopul meu nu este să vă cuceresc pur și simplu ca pacient, ci să stabilim o relație pe termen lung care să se extindă dincolo de programarea dumneavoastră finală de urmărire. Toți pacienții mei sunt încurajați să mă viziteze o dată pe an pentru un control de rutină.

Sunt alături de dumneavoastră!

Contact

Programare online

    CONTACT

    Pentru mai multe informații

    Sună acum Programează-te